Wat bieden wij?

Sfeermakers

Wij zijn zeer flexibel ingericht, dit wil zeggen dat u bij ons terecht kunt voor zowel grote projecten als kleinere projecten.
Ons netwerk bestaat uit veel vakmensen die op ZZP basis voor ons werken, hierdoor kunnen wij onze overhead kosten laag houden en toch altijd de beste kwaliteit garanderen voor een scherpe prijs.

Wij beschikken zelf over een ervaren team van vormgevers en DTP-ers, deze zorgen er voor dat u altijd het gewenste resultaat krijgt.

Ook voor wederverkopers is het interessant om eens contact met ons op te nemen, wij horen veel dat er teruggevallen wordt op standaard ontwerpen in de wandbekleding, simpelweg doordat veel bedrijven niet weten waar ze het gepersonaliseerde werk kunnen halen.
Door ons ervaren team kunnen wij vrijwel elk idee omvormen tot een realisatie, meedenken met de klant is dan ook iets dat veel bij ons gebeurd.

Van ontwerp tot realisatie, wij kunnen alles bij u uit handen nemen.

Mocht u verder nog informatie willen dan verzoeken wij u vriendelijk om ons een e-mail te sturen, wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

– Team Wall Image